Speeltuinvereniging Marijke is bij droog weer vrijwel elke werkdag tijdens het middaguur geopend. Alle kinderen zijn dan van harte welkom om zich te vermaken met alles dat de speeltuin te bieden heeft. De speeltuin heeft naast de talrijke nostalgische speeltoestellen de beschikking over een prachtig gebouw met (miva)toilet- en verschoningsvoorzieningen. Ook is er tegen een redelijk prijs drank en snoepgoed te verkrijgen.

Gedurende de openingstijden is er altijd een beheerder in de speeltuin aanwezig die toeziet op het goede verloop van de middag. Voor het bestellen van consumpties, vragen en opmerkingen kunt u de beheerder benaderen.

De speeltuin vraagt een kleine vergoeding voor het gebruik van de speeltuin. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

• Euro 1,- per kind (voor niet leden)
  • Gratis (voor leden van de speeltuin)

Indien vooraf een wijziging of aanpassing van de aangegeven openingstijden kan worden voorzien, zal hierover op deze pagina worden bericht onder het kopje 'Mededelingen'. Dus houdt deze pagina in de gaten!