Laatste Nieuws...!

 

Voor de lopers die hun medaille met nummer 3 nog niet hebben:

Deze zijn vanaf woensdagmiddag 6 juni in de speeltuin af te halen gedurende de openingsuren van 13.00 tot 17.00 uur.

Onze excuses voor de vertraging.

 
Met veel genoegen nodigen wij alle dappere wandelaars uit Lisse, Lisserbroek en directe omgeving uit om deel te nemen aan de Lissese avondvierdaagse.

In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (kWbn) wordt de Lissese avondvierdaagse georganiseerd. Na inschrijving wordt iedereen gedurende deze week in de gelegenheid gesteld om een zelf gekozen afstand af te leggen met een medaille als beloning voor de sportieve prestatie. Dit evenement vindt plaats in een gezellige sfeer met inmiddels ruim 1.500 deelnemers. Natuurlijk wordt ook aankomende vierdaagse op vrijdag afgesloten met een knalfeest ter ere van de doorzetters met een echt dweilorkest en echte DJ's.

Gewoon weer even lekker bewegen, aan klasgenoten laten zien dat je het makkelijk kunt, met bekenden herinneringen ophalen, een mooi momentje met de (klein)kinderen, weer even kijken in andere wijken, enzovoort. Redenen genoeg om weer eens een keer mee te lopen met de altijd goed georganiseerde wandelingen van de Avondvierdaagse.

Op deze pagina is alles over het evenement te vinden zodat je het grootste feest van Lisse en Lisserbroek niet hoeft te missen!

De organisatie van de avondvierdaagse zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het versterken van het huidige team van verkeersregelaars. Deze gezellige groep verkeersregelaars vormt een vaste kern waarop de wandelaars ieder jaar kunnen vertrouwen. Na het volgen van een instructie waarmee u de vaardigheden voor de rol van evenementen verkeersregelaar worden bijgebracht, bent u klaar om honderden blije gezichten te zien tijdens het overzetten van de wandelaars. Daarnaast bent u vrij om met deze bevoegdheid een jaar lang ook bij andere evenementen in Lisse te assisteren.

Ziet u het zitten om u in te zetten voor ons mooie evenement, meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voegen u graag toe aan ons team!