Kies voor een lidmaatschap van de speeltuin en geniet van de vele voordelen. In de eerste plaats natuurlijk onbeperkte toegang voor het gehele gezin tijdens de openingstijden van de speeltuin. Daarnaast geldt voor alle gezinsleden gratis deelname aan bijna alle speeltuinactiviteiten of anders een aanzienlijke reductie. Voorbeelden van de gratis activiteiten zijn Paasochtend, Sinterklaasmiddag, Knutselactiviteiten, Tentennacht en de Timmermiddag.

Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens:

• Voor- en Achternaam
  • Adres
  • Postcode + woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Namen en geboortedatum kind(eren)

Het lidmaatschap van de Speeltuinvereniging Marijke duurt exact één kalenderjaar van de maand januari tot en met de maand december. Voor dit lidmaatschap brengt Speeltuinvereniging Marijke een bedrag van Euro 27,50 in rekening. U kunt het bedrag ook overmaken op NL29RABO0336577214 van de Rabobank t.n.v. Speeltuinvereniging SV Marijke onder vermelding van naam en adresgegevens. Vanaf het jaar van de aanmelding, ontvangt u jaarlijks in de maand januari een factuur waarmee het lidmaatschap met één kalenderjaar kan worden verlengt.

Speeltuinvereniging Marijke doet niet aan automatische incasso en geeft u hiermee de mogelijkheid om voor ieder jaar vrijblijvend een keuze te maken. Hiermee wordt het opzeggen van het lidmaatschap overbodig en profiteert u van de maximale vrijheid. Bij het voortijdig beëindigen van het lidmaatschap of nadat de toegang tot de speeltuin is ontzegd als gevolg van wangedrag zal geen restitutie plaatsvinden.