De Avondvierdaagse gaat dit jaar NIET door!

In lijn met de aangekondigde maatregelen van het kabinet is het niet aannemelijk dat het op de geplande wandeldagen mogelijk is om met bijna 2000 enthousiaste wandelaars bij elkaar te komen. We begrijpen dat dit voor zowel de kleine als grote wandelliefhebbers een teleurstelling is.

Voor volgend jaar is een nieuwe datum vastgesteld. Reserveer alvast  31 mei t/m 4 juni 2021  in je agenda. We gaan ervan uit dat we dan weer prachtige wandelingen door onze streek kunnen maken.

Wij bedanken al onze sponsoren en vrijwilligers die ook dit jaar al hun toezegging hebben gedaan om ons te assisteren bij het evenement. Mede dankzij hun bijdrage blijft de Avondvierdaagse een groot succes.

Wij hopen jullie allemaal weer in opperste gezondheid te kunnen verwelkomen bij de volgende avondvierdaagse en wensen iedereen voor nu veel sterkte en een goede gezondheid toe!

Het evenement vindt plaats in de week van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni 2021.

De starttijd voor de twee afstanden zijn als volgt:

10km    5km
  • Maandag t/m donderdag
  • Vrijdag
  18:00 uur
  18:15 uur
18:30 uur

De organisatie van de avondvierdaagse zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het versterken van het huidige team van verkeersregelaars. Deze gezellige groep verkeersregelaars vormt een vaste kern waarop de wandelaars ieder jaar kunnen vertrouwen. Na het volgen van een kort E-learning programma, waarmee u de vaardigheden voor de rol van evenementen verkeersregelaar worden bijgebracht, bent u klaar om honderden blije gezichten te zien tijdens het overzetten van de wandelaars. Daarnaast bent u vrij om met deze bevoegdheid een jaar lang ook bij andere evenementen in Lisse te assisteren.

Ziet u het zitten om u in te zetten voor ons mooie evenement, meldt u zich dan voor 1 mei aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voegen u graag toe aan ons team!