Wij zijn verheugd dat de weergoden Lisse en Lisserbroek de afgelopen week ons redelijk gunstig gezind waren. Ondanks wat klein improvisatiewerk hebben wij iedere avond toch gewoon kunnen wandelen. In totaal hebben bijna 1500 betalende deelnemers er weer een fantastische wandelweek van gemaakt. Wij danken een ieder (van wandelaar tot toeschouwer, van stempelaar tot verkeersregelaar, van toiletjuffrouw tot verkoopmededwerker, van EHBO-er tot dj, van dranghekken plaatser tot .......... (vul het zelf maar aan) voor zijn enthousiasme en inzet. Wij hopen jullie in 2020 weer terug te mogen zien.

De avondvierdaagse in 2020 zal gehouden worden van 8 t/m 12 juni.

Het evenement vindt plaats in de week van maandag 8 juni tot en met vrijdag 12 juni 2020.

De starttijd voor de twee afstanden zijn als volgt:

     10km    5km
  • Maandag t/m donderdag
  • Vrijdag
  18:00 uur
18:00 uur
  18:15 uur
18:30 uur

 

De organisatie van de avondvierdaagse zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het versterken van het huidige team van verkeersregelaars. Deze gezellige groep verkeersregelaars vormt een vaste kern waarop de wandelaars ieder jaar kunnen vertrouwen. Na het volgen van een kort E-learning programma, waarmee u de vaardigheden voor de rol van evenementen verkeersregelaar worden bijgebracht, bent u klaar om honderden blije gezichten te zien tijdens het overzetten van de wandelaars. Daarnaast bent u vrij om met deze bevoegdheid een jaar lang ook bij andere evenementen in Lisse te assisteren.

Ziet u het zitten om u in te zetten voor ons mooie evenement, meldt u zich dan voor 1 mei aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voegen u graag toe aan ons team!