Met veel genoegen nodigen wij alle dappere wandelaars uit Lisse, Lisserbroek en directe omgeving uit om deel te nemen aan de Lissese avondvierdaagse.

In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (kWbn) wordt de Lissese avondvierdaagse georganiseerd. Na inschrijving wordt iedereen gedurende deze week in de gelegenheid gesteld om een zelf gekozen afstand af te leggen met een medaille als beloning voor de sportieve prestatie. Dit evenement vindt plaats in een gezellige sfeer met inmiddels ruim 1.500 deelnemers. Natuurlijk wordt ook aankomende vierdaagse op vrijdag afgesloten met een knalfeest ter ere van de doorzetters met een echt dweilorkest en echte DJ's.

Gewoon weer even lekker bewegen, aan klasgenoten laten zien dat je het makkelijk kunt, met bekenden herinneringen ophalen, een mooi momentje met de (klein)kinderen, weer even kijken in andere wijken, enzovoort. Redenen genoeg om weer eens een keer mee te lopen met de altijd goed georganiseerde wandelingen van de Avondvierdaagse.

Op deze pagina is alles over het evenement te vinden zodat je het grootste feest van Lisse en Lisserbroek niet hoeft te missen!

Het evenement vindt plaats in de week van maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni 2023.

De starttijd voor de twee afstanden zijn als volgt:

     10km    5km
  • Maandag t/m donderdag
  • Vrijdag
  18:00 uur
18:00 uur
  18:15 uur
18:30 uur

Inschrijving scholen

Scholen kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een groepsinschrijvingsformulier.

Individuele inschrijving

Om je voor het evenement in te kunnen schrijven zijn er diverse opties en deze zijn als volgt:

Inschrijving tijdens evenement          
  • 4 dagen met medaille
  • 4 dagen zonder medaille (meelopen)
  • 1 dag met oorkonde (per dag)
  € 5,80
€ 3,00
€ 2,00
Voorinschrijving    
  • 4 dagen met medaille
  • 4 dagen zonder medaille (meelopen)
  • 1 dag met oorkonde (per dag)
  € 5,20
€ 3,00
€ 2,00


Tijdens het wandelevenement kan iedere dag voorafgaand aan het vertrek vanuit SV Marijke worden ingeschreven.

Ook is het mogelijk om jezelf of het hele gezin vooruitlopend op het wandelevenement in alle rust en tegen een gereduceerd tarief in te schrijven. Hiervoor kun je in SV Marijke terecht op de volgende tijdstippen:

  • Maandag 22 mei 2023
  • Woensdag 24 mei 2023
 

19:00 - 20:00 uur
14:00 - 15:00 uur


NOTE:
De avondvierdaagse is een kostendekkend evenement. Dit betekent dat alleen indien iedere wandelaar zich ook inschrijft de inschrijfkosten van ca. € 1,- per deelnemer per dag behouden kunnen blijven.

Wees sportief en schrijf u in!

Alle wandelroutes beginnen en eindigen bij Speeltuinvereniging Marijke aan de Crocussenstraat nr. 3A te Lisse.

Voorafgaand aan de wandeling verzamelen alle wandelaars zich in de speeltuin om daar na het startsein te vertrekken.

Meer gedetailleerde adresgegevens vind je hier.

De organisatie van de avondvierdaagse zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het versterken van het huidige team van verkeersregelaars. Deze gezellige groep verkeersregelaars vormt een vaste kern waarop de wandelaars ieder jaar kunnen vertrouwen. Na het volgen van een kort E-learning programma, waarmee u de vaardigheden voor de rol van evenementen verkeersregelaar worden bijgebracht, bent u klaar om honderden blije gezichten te zien tijdens het overzetten van de wandelaars. Daarnaast bent u vrij om met deze bevoegdheid een jaar lang ook bij andere evenementen in Lisse te assisteren.

Ziet u het zitten om u in te zetten voor ons mooie evenement, meldt u zich dan voor 1 mei aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voegen u graag toe aan ons team!

Vindt u de Lissese Avondvierdaagse ook zo'n leuke regionale activiteit? Wilt u hieraan graag actief een bijdrage leveren? Dat kan!

Aarzel niet en meldt u direct aan, zodat ook u tijdens de avondvierdaagse een hoofdrol speelt in het gezellige team van de organisatie.

Ziet u het zitten om u in te zetten voor ons mooie evenement, meldt u zich dan voor 1 mei aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voegen u graag toe aan ons team!

We verzoeken u de deelnemers te wijzen op de beschikbare fietsparkeergelegenheid op het parkeerterrein van de “Bolster” tegenover Floralis. Wij zorgen voor een veilige oversteek naar de speeltuin. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Woensdag 07 juni 2023

U heeft de mogelijkheid om ter plaatse van de rode markeringspijl een verzorgingsplaats in te richten. Dit betreft het verkeersluwe terrein naast het clubgebouw van Scouting Graaf van Lynden te Lisse

Let u op uw veiligheid en dat van de wandelaars! Daarnaast gaan wij er vanuit dat de straat weer schoon achterblijft?