Het lidmaatschap van de Speeltuinvereniging Marijke duurt exact één kalenderjaar van de maand januari tot en met de maand december. De contributie van € 30,00 wordt door middel van een door u te verstrekken automatische incasso-opdracht jaarlijks in de maand februari, geïncasseerd. Wij zullen u vooraf per email informeren wanneer de incasso verwerkt zal worden. Om de automatische incasso te kunnen laten plaats vinden hebben wij een door u ondertekend machtigingsformulier nodig. Voor betaling via een automatische incasso-opdracht ontvangt u een korting van € 2,50 op het lidmaatschapsgeld.

Indien u geen gebruik wenst te maken van automatische incasso brengt Speeltuinvereniging Marijke een bedrag van Euro 30,00 in rekening voor het lidmaatschap in rekening. U kunt het bedrag overmaken op NL29RABO0336577214 van de Rabobank t.n.v. Speeltuinvereniging SV Marijke onder vermelding van naam en adresgegevens.

Wilt u uw lidmaatschap van Speeltuinvereniging Marijke opzeggen? Opzeggen kan tot en met 30 november voorafgaand aan het nieuwe speeltuinseizoen​. Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam en lidnummer. Uw lidnummer kunt u terugvinden op uw pasje. Zodra uw opzegging is verwerkt, ontvang u van de ledenadministratie per e-mail een bevestiging van uw opzegging. Bij het voortijdig beëindigen van het lidmaatschap of nadat de toegang tot de speeltuin is ontzegd als gevolg van wangedrag zal geen restitutie plaatsvinden.