Kies voor een lidmaatschap van de speeltuin en geniet van de vele voordelen. In de eerste plaats natuurlijk onbeperkte toegang voor het gehele gezin tijdens de openingstijden van de speeltuin. Daarnaast geldt voor alle gezinsleden gratis deelname aan bijna alle speeltuinactiviteiten of anders een aanzienlijke reductie. Voorbeelden van de gratis activiteiten zijn Paasochtend, Sinterklaasmiddag, Knutselactiviteiten, Tentennacht en de Timmermiddag.

Dus aarzel niet en schrijf het gezin nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens:

  • Voor- en Achternaam
  • Adres
  • Postcode + woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Het lidmaatschap van de Speeltuinvereniging Marijke duurt exact één kalenderjaar van de maand januari tot en met de maand december. De contributie van € 30,00 wordt door middel van een door u te verstrekken automatische incasso-opdracht jaarlijks in de maand februari, geïncasseerd. Wij zullen u vooraf per email informeren wanneer de incasso verwerkt zal worden. Om de automatische incasso te kunnen laten plaats vinden hebben wij een door u ondertekend machtigingsformulier nodig. Voor betaling via een automatische incasso-opdracht ontvangt u een korting van € 2,50 op het lidmaatschapsgeld.

Indien u geen gebruik wenst te maken van automatische incasso brengt Speeltuinvereniging Marijke een bedrag van Euro 30,00 in rekening voor het lidmaatschap in rekening. U kunt het bedrag overmaken op NL29RABO0336577214 van de Rabobank t.n.v. Speeltuinvereniging SV Marijke onder vermelding van naam en adresgegevens.

Wilt u uw lidmaatschap van Speeltuinvereniging Marijke opzeggen? Opzeggen kan tot en met 30 november voorafgaand aan het nieuwe speeltuinseizoen​. Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam en lidnummer. Uw lidnummer kunt u terugvinden op uw pasje. Zodra uw opzegging is verwerkt, ontvang u van de ledenadministratie per e-mail een bevestiging van uw opzegging. Bij het voortijdig beëindigen van het lidmaatschap of nadat de toegang tot de speeltuin is ontzegd als gevolg van wangedrag zal geen restitutie plaatsvinden.