Speeltuinvereniging Marijke wil alle kinderen en hun ouders een prettige omgeving bieden waarin gezelligheid, veiligheid en respect centraal staan. Hieronder staan enkele spe(e)lregels weergegeven die de prettige en veilige omgeving moeten waarborgen.

 1. Het betreden van de speeltuin is te allen tijde voor eigen risico;
 2. Ouders, verzorgers en begeleiders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren);
 3. Kinderen tot en met 5 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene komen spelen;
 4. Jonge kinderen dienen onder begeleiding het toilet te gebruiken;
 5. Omwille van hygiëne en veiligheid zijn huisdieren helaas niet op het terrein toegestaan;
 6. De toestellen in de speeltuin dienen uitsluitend gebruikt te worden waarvoor ze bedoeld zijn;
 7. De speeltoestellen zijn uitsluitend te gebruiken door kinderen tot en met 12 jaar;
 8. Voetballen op het terrein is uitsluitend toegestaan na toestemming van de beheerder of van het bestuur;
 9. Het zelf meenemen van consumpties is toegestaan;
 10. Alle afval dient zelf in de daarvoor bestemde bakken te worden geworpen;
 11. Aanwijzingen van de beheerder/het bestuur dienen te allen tijde opgevolgd te worden;
 12. Bij overtreding van de regels, kan de toegang tot de speeltuin ontzegd worden;
 13. Respecteer elkaar en wees anderen niet tot last.

Mocht bovenstaande niet geheel duidelijk zijn of doet zich een situatie voor die in strijd is met de spe(e)lregels, schroom dan niet om de beheerder of een bestuurslid aan te spreken.

Speeltuinvereniging Marijke zorgt ervoor dat alle objecten en speeltuigen kindvriendelijk zijn en voldoen aan de eisen van onafhankelijke keurinstanties. Daarnaast is gedurende de openingstijden altijd minimaal één toezichthoudend persoon namens de Speeltuinvereniging aanwezig. Op deze wijze wordt de kans op het optreden van letsel of andere ongemakken tot het minimum beperkt. Desondanks benadrukken wij dat het bezoek aan de speeltuin te allen tijde volledig op eigen risico plaatsvindt. De speeltuinvereniging aanvaardt geenszins aansprakelijkheid voor opgetreden letsel of andere ongemakken.

Mede met dank aan onderstaande sponsoren kan de grote onkosten voor de speeltuin tegen sterk gereduceerde tarieven uw kind en bieden wat een onvergetelijke jeugdervaring behoeft. Onze sponsoren zijn:

 

Voor de inkomsten, benodigd voor onderhoud en het bekostigen van activiteiten, wordt door de Speeltuinvereniging een beroep gedaan op adverteerders en biedt deze de mogelijkheid om op een prominente locatie op deze webpagina onze leden en geïnteresseerden te benaderen. Bent u ook geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie ten goede van de speeltuin? U kunt hiervoor contact opnemen met de secretaris via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze huidige adverteerders zijn:

 

Speeltuinvereniging Marijke beschikt over een grote groep met enthousiaste vrijwilligers die de basis vormen voor haar bestaan. Onder andere alle activiteiten en onderhoudswerkzaamheden worden door deze groep vrijwilligers georganiseerd en verzorgd.

Naast de huidige groep zeer gewaardeerde vrijwilligers is de Speeltuinvereniging altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die met nieuwe energie en ideeën deze groep kunnen versterken. De vrijwilligers vormen een laagdrempelige groep waarin initiatief, gezelligheid en betrokkenheid centraal staat. De bijdrage kan bestaan uit het leveren van een bijdrage als bijvoorbeeld:

 • klusser voor onderhoudswerkzaamheden aan het terrein, het gebouw en de speeltoestellen
 • oversteekbegeleider tijden de 4-daagse
 • begeleider tijdens een van de activiteiten
 • assistent beheerder tijdens de openingstijden van de speeltuin

Voor een nadere toelichting zijn de huidige vrijwilligers en bestuursleden altijd te benaderen of stuur je een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u de Speeltuinvereniging een warm hart toedraagt is het natuurlijk altijd mogelijk om belangeloos donateur te worden. Vanaf slechts Euro 10,- per jaar kunt u hiermee een bijdrage leveren aan het voortbestaan van de speeltuin en de laagdrempeligheid ervan. Om donateur te worden kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur van Speeltuinvereniging Marijke bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter

Monique Cooper

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris

Marjan Veldhoven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Marco van Klink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemeen lid

Karin Veldhoven


Algemeen lid

Vacant


Algemeen lid

Vacant